fbpx

PET CITY
Ευκαιρίες συνεργασίας στην περιφέρεια

Δυναμικές ευκαιρίες συνεργασίας με την Pet City στην περιφέρεια!

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ FRANCHISE

Πληροφορίες Δικτύου

Αριθμός Καταστημάτων: [72]
[72]
Έναρξη Δραστηριότητας: 1996
Έναρξη Franchising: 1999
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη

Οικονομικά Στοιχεία

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
120 τ.μ. – 200 τ.μ.
Μέσο Ύψος Επένδυσης:
€120,000
Entry fee:
€20,000

Στοιχεία Επικοινωνίας

Tηλ: 210 6756200
Fax: 210 6752864
E-mail:frsupport@tfc.gr
Website: https://www.petcity.gr/

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ PET CITY

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

Pet City: τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους


Για οτιδήποτε χρειαστούν τα αγαπημένα μας κατοικίδια, ένα είναι το όνομα που έρχεται στο μυαλό μας: Pet City!

Το κορυφαίο pet shop brand…

Η Pet City είναι η Νο1 αλυσίδα καταστημάτων Λιανικής στην Ελλάδα με αντικείμενο την εισαγωγή, εμπορία και διάθεση τροφών κατοικίδιων ζώων και αξεσουάρ. Η εταιρεία εμμένοντας προσηλωμένη στο motto της «τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους», έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της την παροχή υπηρεσιών που αφορούν στον καλλωπισμό, την εκπαίδευση και την κτηνιατρική επίβλεψη των κατοικίδιων φίλων μας.

Με παρουσία 20 και πλέον χρόνων στον χώρο της Λιανικής, η Pet City γνωρίζει πώς να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των πιστών μας φίλων. Διαθέτει πάνω από 20.000 κωδικούς προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από τροφές και αξεσουάρ, μέχρι είδη υγιεινής και καλλωπισμού.

…με όραμα

Η Pet City στοχεύει στη δημιουργία της μεγαλύτερης και πιο αληθινής οικογένειας φιλόζωων στην Ελλάδα. Για αυτό τον λόγο προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών βάσει των επιθυμιών των πελατών και κυρίως των κατοικίδιών τους. Επίσης, διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που την επιλέγουν και φέρεται υπεύθυνα απέναντι στο περιβάλλον, με σκοπό τη δημιουργία μιας καθαρής κοινωνίας για ανθρώπους και ζώα.

2.700.000 πελάτες- 18.000 κωδικοί

Η Pet City A. E. B. E είναι επιχείρηση οικογενειακού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1988. Από το 1988-1995 η εταιρεία δραστηριοποιούταν στην χονδρική πώληση προϊόντων για κατοικίδια με πελατολόγιο που ξεπερνούσε τα 1.200 pet shops σε όλη την Ελλάδα. Ωστόσο, το 1996, το εταιρικό ενδιαφέρον στράφηκε στην λιανική πώληση, με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία τροφών κατοικίδιων ζώων και αξεσουάρ.

Σήμερα,  η Pet City διαθέτει προσωπικό 540 υπαλλήλων που είναι εφοδιασμένο με τις απαραίτητες γνώσεις και εργασιακές εμπειρίες ώστε να εξυπηρετεί τους 2.700.000 πελάτες που εισέρχονται στα 50 εταιρικά καταστήματα της – πλέον 6 καταστημάτων υπό κατασκευή. Τα καταστήματα εντοπίζονται σε κεντρικούς κόμβους της Αττικής και ένα από τα πιο διακριτά χαρακτηριστικά τους είναι το μέγεθος τους το οποίο κυμαίνεται από 200τμ έως 2.000τμ. Επιπλέον, τα προϊόντα που διατίθενται από την Pet City ξεπερνούν τις 18.000 περιλαμβάνοντας προϊόντα από παγκοσμίως επώνυμες και αναγνωρισμένες εταιρείες.

Η κλινική Vet City

Εκτός από την πώληση προϊόντων η εταιρεία εστιάζει και στην υγεία των κατοικίδιων και το 2008 ιδρύει την κλινική Vet City που αμέσως απέκτησε τον προσωπικό της χώρο, άνωθεν (στο 2ο όροφο) του καταστήματος Pet City στην περιοχή της Γλυφάδας. Από την έναρξη των δραστηριοτήτων της, η κλινική λειτουργεί προσφέροντας υπηρεσίες υψίστης ποιότητας σε όλα τα κατοικίδια ανεξαρτήτως είδους και μεγέθους, έχοντας στο δυναμικό της ανθρώπους που είναι πρόθυμοι, γνώστες αλλά και τεχνικά καταρτισμένοι.

PET CITY NEWS

Δυναμικές ευκαιρίες συνεργασίας με την Pet City στην περιφέρεια!

Ένα είναι το κορυφαίο brand που μας έρχεται στο μυαλό, για οτιδήποτε χρειαστούν τα κατοικίδιά μας: Pet City! H No1 εταιρεία στην Ελλάδα με αντικείμενο την εισαγωγή, εμπορία και διάθεση τροφών κατοικίδιων ζώων και αξεσουάρ αναζητά συνεργάτες στην επαρχία που θα...

PET CITY: Τα πάντα για τα κατοικίδια στο κορυφαίο brand της αγοράς

Όταν κάποιος σκέφτεται τις ανάγκες κάποιου κατοικίδιου, το μυαλό του πάει απευθείας στο Pet City… Εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, η οικογένεια της Pet City αποτελεί την κορυφαία επιλογή σε ό, τι έχει να κάνει με τους πιστούς μας φίλους! Διαθέτοντας μία ευρεία γκάμα...

PET CITY: Μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία μέσα από το Νο1 δίκτυο pet shop!

Η PET CITY είναι η Νο1 εταιρεία στην Ελλάδα και 9η στην Ευρώπη με αντικείμενο την εισαγωγή, εμπορία και διάθεση τροφών κατοικίδιων ζώων και αξεσουάρ. Έχει  καθιερωθεί  στη συνείδηση των καταναλωτών ως το πλέον αξιόπιστο brand name, ...
Επικοινωνήστε μαζί μας